Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-denhaag.nl


  Helderzienden uit Den Haag geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Je had wederom gelijk. Zonder aarzelen zei je dat het me zou lukken die coins van de Exchange te halen. Het had wat voeten in de aarde maar is me gelukt. Niet de eerste keer dat je gelijk krijgt.




Ervaring van M met helderziende Gazali   Ervaring van M met helderziende Gazali   Ervaring van M geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Kijk uit naar 1 januari ga echt een speciale dag worden :) thnx Gunter je bent een TOPPER.




Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Annicka is een top medium. Ze is zuiver, oprecht en bovenal ontzettend lief, geen enkele vraag is Annicka te veel. Haar reading is echt eerlijk, no nonsens, ze zegt waar het op staat en wat je kunt verwachten. Tot gauw Annicka. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met helderziende Annicka   Ervaring van Anoniem met helderziende Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Ik heb Petrus nu inmiddels drie keer gesproken over een man in het buitenland en alles wat hij zegt klopt. Vorig jaar gaf hij aan dat hij voorlopig geen contact zag, en dat klopte ook dit heeft echt een flink aantal maanden geduurd. De situatie die hij schetst van wat er op dit moment speelt klopt ook als een bus. Een bepaalde zin bleef steeds bij Petrus binnenkomen, en dit is precies wat mijn persoon in kwestie vaak aangeeft. Bedankt voor het fijne gesprek weer. Als je op zoek bent naar iemand die eerlijk zegt hoe het zit en het niet mooier maakt dan het is, dan is Petrus zeker de moeite waard op te bellen.




Ervaring van S. met helderziende Petrus   Ervaring van S. met helderziende Petrus   Ervaring van S. geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta is een topper. Klaar en duidelijk. Oprecht en eerlijk.




Ervaring van Marijke met helderziende Vitta   Ervaring van Marijke met helderziende Vitta   Ervaring van Marijke geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Petrus geeft soms een ontwikkeling aan waar je nog geen enkel teken van ziet in de bestaande situatie. Maar zit je drie of zes maanden verder dan valt de puzzel zuiver in elkaar.
De ervaring is dat Petrus veel ondersteuning biedt in de manier waarop je bij stress de emoties zelf onder controle houdt. Zijn inzichten bieden je mogelijkheden tot goede voorbereiding.




Ervaring van Jim met helderziende Petrus   Ervaring van Jim met helderziende Petrus   Ervaring van Jim geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johannes
  Ervaring met helderziende Johannes
  Eerlijk en fijn gesprek gehad. Johannes is heel eerlijk en heeft zoveel goeds kunnen doen. Ik kan nu dingen loslaten uit het verleden wat vast zat, door energie heeft Johannes mijn blokkades geopend en voel ik het weer stromen. Lieve Johannes, bedankt.




Ervaring van Bianca met helderziende Johannes   Ervaring van Bianca met helderziende Johannes   Ervaring van Bianca geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Hartelijk dank lieve Ysis. Weer een voorspelling uitgekomen. Zonder jouw hulp was dit niet zo snel verlopen. Je bent een superlieve vrouw die oprecht is en geen onzin verteld. Ik ben je enorm dankbaar voor alles. Tot snel weer. Liefs, F.




Ervaring van F met helderziende Ysis   Ervaring van F met helderziende Ysis   Ervaring van F geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, je had weer helemaal gelijk qua het contact van hem en toch wel exact op de dag dat jij zag liggen. Wauw gewoon. Je bent een kei in jouw voorspellingen en inzichten. Ik ben superblij. Hartelijk dank voor alles en tot heel snel weer. Veel liefs, F.




Ervaring van F met helderziende Cassandra   Ervaring van F met helderziende Cassandra   Ervaring van F geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Lieve Annicka,

Dank je wel voor de prachtige mail die ik ontvangen heb vanmiddag. Zo gedetailleerd met maar een enkele vraag. Je hebt helemaal gezien waar ik in stond en nu sta. Dat geeft me veel vertrouwen richting de toekomst en laat dit je zeker weten.

Vaak ben je op de lijn wanneer ik er ook op zit. Je bent absoluut een aanwinst.

Lieve groet.A.




Ervaring van A met helderziende Annicka   Ervaring van A met helderziende Annicka   Ervaring van A geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, je bent een ongelofelijk bijzondere en lieve vrouw. Ik heb je gisteren en vandaag gesproken. Na onze gesprekken viel er letterlijk een last van me af en voel ik me lichter. Daarnaast geef je me rust en vertrouwen. Je bent met mijn chakras bezig geweest en helpt me o.a. op die manier zoveel verder komen. Dank je wel voor alles dat je al voor mij en mijn toekomstige partner hebt gedaan. Ik bel je zeker weer. Een knuffel van mij en de man die van knuffelen houdt, Karin .




Ervaring van Karin met helderziende Yellow   Ervaring van Karin met helderziende Yellow   Ervaring van Karin geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hoi Monique, gister heb ik je gesproken en vertelde ik je dat wat je 2 weken geleden voorspeld had uitgekomen is. Helemaal top ben helemaal blij en na gister komen er zeker nog hobbels maar ook die verdwijnen na loop van de tijd. Dank je wel xx Nicolien.




Ervaring van Nicolien met helderziende Monique   Ervaring van Nicolien met helderziende Monique   Ervaring van Nicolien geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Toen ik de eerste keer belde zat ie er bonk op. Wist te vertellen wat er zich in grote lijnen in mijn leven had afgespeeld zonder zelf ook maar iets verteld te hebben. Uiteraard heb ik nog eens gebeld en ook deze keer is het uit gekomen wat ie verteld had. MENSEN EEN ECHTE AANRADER.




Ervaring van rita met helderziende SherlockOryn   Ervaring van rita met helderziende SherlockOryn   Ervaring van rita geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Heel erg bedankt. Snel en duidelijk. Vaak genoeg gebeld en voorheen heb je altijd gelijk gehad:) Bhartie is echt een aanwinst voor deze lijn. X.




Ervaring van C met helderziende Bhartie   Ervaring van C met helderziende Bhartie   Ervaring van C geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve, lieve schat. Ben blij dat ik je gesproken heb, ons gesprek alles wat jij vertelde kwam bij mij in beelden binnen. Ik ben de boom, maar ik kan deze gewoon verplaatsen ook al is ze 100 jaar oud. Denk maar aan de muziekpartituur en een schilders doek. Wat je over mijn liefde voorspelde. ik popel. Lieverd, een dikke knufffff.




Ervaring van Peggy met helderziende Yellow   Ervaring van Peggy met helderziende Yellow   Ervaring van Peggy geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Gewoonweg dankjewel. Door jou is contact terug hersteld, onbetaalbaar X.




Ervaring van Inge met helderziende Ysis   Ervaring van Inge met helderziende Ysis   Ervaring van Inge geplaatst op 29 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Ik bel u nu al een poosje en ben nog steeds net zo tevreden als de 1e keer. Het is overduidelijk dat u veel levenservaring heeft, heel erg veel mee gemaakt en kennis van best veel zaken. Daarnaast hebt u ook nog eens een dosis positieve energie die erg mooi is om te horen. Ik zal uw positieve affirmatie wat mezelf betreft vanaf nu gaan doen en hoop dan ook dat het daadwerkelijk zodanig krachtig is dat ze weg blijft van mijn vriend. Dank u wel nogmaals.

Judy.




Ervaring van Judy met helderziende Petrus   Ervaring van Judy met helderziende Petrus   Ervaring van Judy geplaatst op 29 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Enkele weken geleden kwam ik bij u terecht het was niet mijn bedoeling er ging iets fout, ik dacht ach waarom niet. Wat u me vertelde klonk anders dan wat ik voordien steeds te horen kreeg en ja ik was over u consult wat twijfelachtig. Toch had u het helemaal bij het rechte eind.
Vanaf nu bel ik enkel u op.
Jeaninne P.




Ervaring van JP met helderziende Vitta   Ervaring van JP met helderziende Vitta   Ervaring van JP geplaatst op 29 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Chantal
  Ervaring met helderziende Chantal
  Je had het goed gezien m,n belasting man gaat mij helpen. Hoop op wat je ziet goed komt. Loes




Ervaring van loes met helderziende Chantal   Ervaring van loes met helderziende Chantal   Ervaring van loes geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga, wat een prachtige woorden .
Ik ben helemaal rustig geworden van ons gesprek en je advies was echt bruikbaar. Bedankt, Esther.




Ervaring van Esther met helderziende Olga   Ervaring van Esther met helderziende Olga   Ervaring van Esther geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Je twijfelde nooit en inderdaad de ontmoeting gekomen. Steeds super leuk om met je te praten. Je bent geweldig. Dank je.




Ervaring van Sonia met helderziende Sophia   Ervaring van Sonia met helderziende Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, jou wijze woorden blijven nog in men hoofd hangen, zo leer ik mezelf helemaal in evenwicht te brengen. Daarvoor mijn oprechte dank naar jou toe.
Vitta heeft me al meermaals met de neus op de feiten gedrukt, zodat ik niet meer in herhaling ging. Het klopt helemaal wat ze zegt en ze zegt zeker niet het gene je zelf wilt horen ze vertelt gewoon hoe het is, klare taal zonder poespas. Het is zo een geweldige vrouw om mee te evolueren.
Een echte aanrader voor iedereen en zeker als je zelf wilt groeien.




Ervaring van HENV met helderziende Vitta   Ervaring van HENV met helderziende Vitta   Ervaring van HENV geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amira
  Ervaring met helderziende Amira
  Lieve Amira, wat een mooi consult. En wat zie je de dingen toch zuiver en helder. Je sloeg de spijker op zijn kop. Geduld is nu een schone zaak m.b.t. mijn kwestie en dan valt alles op zijn plek.

Je bent een een eerlijk en oprecht mooie lichtwerker. Je doet je eerdere reviews meer dan eer aan. No nonsense, niet zweverig, maar keeping it real and to the point.
Dit is je roeping en je doet het met liefde.

Ik wens jou oneindige veel licht, liefde en zegeningen.

Voor heldere inzichten, ophelderingen en info over kwesties of anderzijds, ga naar Medium Amira.

Lieve groetjes VJ.




Ervaring van VJ met helderziende Amira   Ervaring van VJ met helderziende Amira   Ervaring van VJ geplaatst op 27 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lucky
  Ervaring met helderziende Lucky
  Een heel lief en immer vriendelijk medium. Haar voorspellingen komen uit alsook de inzichten waar je mee verder kan. Ik bel haar sowieso terug.




Ervaring van M met helderziende Lucky   Ervaring van M met helderziende Lucky   Ervaring van M geplaatst op 27 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Lieve Stientje, ik heb je gesproken en je zei dat het ging gebeuren. Je bent een wonder met grote gaven want ik heb goed nieuws. Het is uitgekomen. Bel je snel.




Ervaring van Doudou met helderziende Stientje   Ervaring van Doudou met helderziende Stientje   Ervaring van Doudou geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Dank je wel Sid, je weet me altijd gerust te stellen.




Ervaring van Ingrid met helderziende Sid   Ervaring van Ingrid met helderziende Sid   Ervaring van Ingrid geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Jeetje, hoe goed ben jij.
Ik had je net aan de lijn, binnen de 2u is je voorspelling uitgekomen ivm M. Wat je zei Is terecht. Ik kijk uit naar de rest van je voorspellingen die je al gedaan hebt.

Dank je wel.
Liefs E.
.




Ervaring van E met helderziende Marya   Ervaring van E met helderziende Marya   Ervaring van E geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Ontzettend bedankt voor jouw steun, hulp, inzichten en juiste voorspellingen. Je bent een superlieve man met een goed gevoel voor humor. Ik bel je snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met helderziende SherlockOryn   Ervaring van FF met helderziende SherlockOryn   Ervaring van FF geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Dankjewel voor de mooie reading van daarjuist. Jij voelt zo prachtig alle mensen aan. Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Adora   Ervaring van Inge met helderziende Adora   Ervaring van Inge geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Was fijn je weer gesproken te hebben. Alles wat je voorspelde is uitgekomen. Je hebt dingen gezegd en gezien die niemand anders nog wist. Je bent betrouwbaar en eerlijk. Je bent een aanrader. Dank je wel voor jouw mooie energie. Ik kom zeker weer bij je terug.




Ervaring van Mona met helderziende Yoshua   Ervaring van Mona met helderziende Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shiloh
  Ervaring met helderziende Shiloh
  Beste Shiloh, aangenaam met u te praten. U zei het geen er echt speelt.




Ervaring van R met helderziende Shiloh   Ervaring van R met helderziende Shiloh   Ervaring van R geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johannes
  Ervaring met helderziende Johannes
  Zeer accuraat en duidelijk medium. Mijn complimenten Johannes. Dank je wel.

Grt C.




Ervaring van C met helderziende Johannes   Ervaring van C met helderziende Johannes   Ervaring van C geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johannes
  Ervaring met helderziende Johannes
  Heel fijn gesprek gehad, Johannes is heel eerlijk en kon mij dingen vertellen die niemand wist behalve ik. Ook heeft hij contact gemaakt met mijn overleden opa, zo hebben we dingen recht kunnen zetten wat me dwars zat. Wat ik ook heel fijn vind is dat Johannes mij tijdens het bellen energie gaf, ik voelde me heel rustig en warm worden, het voelde zo fijn. Dankjewel Johannes.




Ervaring van Deborah met helderziende Johannes   Ervaring van Deborah met helderziende Johannes   Ervaring van Deborah geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Hi Gazali, je had het goed gezien, ik ben afgewezen voor die ene baan. Nu hopen dat die andere het wel gaat worden zoals jij dat gezien en gezegd hebt. Ik vind je een zeer goed medium.




Ervaring van A. met helderziende Gazali   Ervaring van A. met helderziende Gazali   Ervaring van A. geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Beste Moni,

Ik heb je zojuist en gisteren ook gesproken. Was en ben onder de indruk van wat je zo weet te vertellen, de beelden die je doorkrijgt. En ik herken zeker hoe je bv mijn ex partner beschrijft.
Ik vond niet alles leuk om te horen, bv met tijd, aan jezelf werken, zeker nog geen liefde.
Laat het bezinken, het is veel. Maar mijn lijfspreuk het komt uiteindelijk goed hou ik er zelf altijd in. Maar uiteindelijk, kan ook heel ver weg klinken. En daar baal ik zelf erg van.
Maar jij bent zeker goed. Dank.

Groetjes, Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Moni   Ervaring van Karin met helderziende Moni   Ervaring van Karin geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-denhaag.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden