Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-denhaag.nl


  Helderzienden uit Den Haag geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  2 keer met Sophia gesproken, waaronder vandaag. Je hebt helemaal gelijk hoor, ik heb m'n examen voor het aftoetsen gehaald hoor. Zo blij ben ik. Ongelooflijk, en je wist ook meteen bij m'n naam te horen dat ik je in het verleden ook al had gebeld. Ook zag je meteen in de kaarten dat ik m'n studie ook ga halen, zonder dat ik het van te voren hebt gevraagd. net zoals de liefde. Als dat ook uitkomt spring ik een gat in de lucht ;-) Hartstikke bedankt voor het meekijken Sophia en tot horens ;-).




Ervaring van L. met helderziende Sophia   Ervaring van L. met helderziende Sophia   Ervaring van L. geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Beste Joke.
Vanmiddag jou weer gebeld vanwege Basje die sinds gisteravond niet meer thuis was gekomen. Zoals geen ander weet jij alles van vermiste dieren, je had weer gelijk, Basje kwam 1 uur naar jou gesprek weer thuis.
Heel erg bedankt joke, dikke knuff voor de fijne gesprekken.




Ervaring van Leeuwtje met helderziende Joke   Ervaring van Leeuwtje met helderziende Joke   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amira
  Ervaring met helderziende Amira
  lieve Amira, bedankt voor je adviezen.
Ben heel erg in de war door wat er gebeurd is en idd dit is geen fase en hij zal ermee doorgaan. Ik moet het nog beseffen.




Ervaring van S met helderziende Amira   Ervaring van S met helderziende Amira   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina, pracht mens,
dank voor je zeer positieve reading gisteren. Heel mooi vooruitzicht voor mij. Veel ophelderingen die je zag, ik heb vertrouwen erin. Samen met jouw ga ik ervoor. Mij recht geduld. In vele opzichten heb je mij goede voorspellingen gegeven waar ik ook verbaasd over was. je bent een topper. Dank je wel lief Medium Sarina.




Ervaring van lus met helderziende Sarina   Ervaring van lus met helderziende Sarina   Ervaring van lus geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Je voelde het weer feilloos aan. De stress het verdriet de pijn. Ik hoef niets te zeggen en je weet precies hoe je mij weer rustig krijgt. Heel erg bedankt voor de meditatie. Ik voelde het vanaf mijn kruin tot aan mijn tenen. Ik voelde zoals je mij begeleide en ook de bedoeling was de negativiteit werkelijk uit mij stromen. En ook de ontmoeting met mijn overleden vader waardoor ik hoofdstukken kon afsluiten. Wat een mooie bijzondere ervaring heb je mij laten beleven precies wat ik nodig had. Je liet mij echt tot rust komen. Ik ga deze techniek zeer zeker vaker toepassen. Heel erg bedankt voor je hulp en energie. Tot de volgende keer .




Ervaring van Mona met helderziende Yoshua   Ervaring van Mona met helderziende Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuki
  Ervaring met helderziende Yuki
  Ongelooflijk goed.
De moeite waard om te bellen.




Ervaring van Een collega met helderziende Yuki   Ervaring van Een collega met helderziende Yuki   Ervaring van Een collega geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Gisteren voor de eerste keer naar joke gebelt in verband vermiste poes,daar ze al dagen weg was. Joke zei me ze komt terug oktober-november, vanmorgen was mijn poes terug.
Zou zeggen heb je een vraag over een vermist huisdier of een andere vraag, wel bel zeker naar Joke,de enigste die het zo goed kan zien over huisdieren over de andere voorspelling is het nog afwachten, maar als die uitkomt dan bel ik je zeker terug mercie.




Ervaring van Ann met helderziende Joke   Ervaring van Ann met helderziende Joke   Ervaring van Ann geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende May Kensley
  Ervaring met helderziende May Kensley
  Eerlijk en geen gezweef. Alles is zo herkenbaar. Bedankt.




Ervaring van S met helderziende May Kensley   Ervaring van S met helderziende May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kristal
  Ervaring met helderziende Kristal
  Ik wil u bedanken voor het fijne gesprek en ik hou u op de hoogte.




Ervaring van Sinti met helderziende Kristal   Ervaring van Sinti met helderziende Kristal   Ervaring van Sinti geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy, inmiddels ken ik je 2 jaar en tot nu alles wat je hebt verteld tijdens je consult is uitgekomen.
Sissy is eerlijk, oprecht, sterk ziet alles heel goed en jouw voorspellingen kloppen.
Ik ben je heel dankbaar en dat je me altijd gerust kan stellen. Sissy je bent een topper en ga zo door.




Ervaring van T. met helderziende Sissy   Ervaring van T. met helderziende Sissy   Ervaring van T. geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk,
Terwijl iedereen bleef zeggen, hij komt naar Nederland, bleef jij volhouden dat het niet ging gebeuren omdat hij getrouwd was en kinderen had.
Waar ik vandaag helaas de bevestiging van kreeg.
Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne, dank je wel voor het fijne consult. Ik ga zeker hart mate opzoeken. Fijn dat je een luisterend oor bood, maar ook een blik in de toekomst gaf, ik voel me veel rustiger. Jammer dat mijn tegoed op was. Nogmaals bedankt.

Liefs C.




Ervaring van C met helderziende Anne   Ervaring van C met helderziende Anne   Ervaring van C geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Sasa bedankt voor alles. Je bent een topper met een bijzondere gave. Moest alleen een naam doorgeven en je kon me alles vertellen. Je krijgt idd alles tot in details door, ongelooflijk maar waar. Een aanrader. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van L met helderziende Sasa   Ervaring van L met helderziende Sasa   Ervaring van L geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve joke

U bent een fantastisch mooi mens
Alles komt uit zoals je mij altijd verteld.
De allerbeste.
Heel veel licht en liefde

Liefs T.




Ervaring van T. met helderziende Joke   Ervaring van T. met helderziende Joke   Ervaring van T. geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  lieve lieve Gunter, bedankt dat u er altijd zo geduldig al mij vragen beantwoord en eerlijk uw mening geeft. Ik ken u al een paar jaar en ben blij dat ik altijd bij u terecht kan. Ben blij dat ik u even kon spreken. Dit moest ik kwijt. Is zeer schokkerend. Xx.




Ervaring van Lamborgini met helderziende Gunter   Ervaring van Lamborgini met helderziende Gunter   Ervaring van Lamborgini geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Beste Sonja, Tijdens de kaartreading merkte ik jouw diepte lezen en invoelen van het energetisch veld rondom mij. Je pikte de dingen haarfijn op en benoemde ze onverbloemd. Daardoor gaf je me inzicht om met de situatie waarmee ik geconfronteerd word, voorzichtig om te gaan. Dank je wel en ik geef je zeker en vast feedback. Anne

.




Ervaring van Anne-Marie met helderziende Sonja   Ervaring van Anne-Marie met helderziende Sonja   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina verdient het om meer in het Licht gezet te worden want zij werkt vanuit het Licht, wat is deze vrouw goed in haar kijken en voelen, accuraat. Ze kan datgene wat ze ziet ook goed onder woorden brengen. Ze weet wat ze ziet aan de hand van haar kaarten en voelen. Een echte topper. Je bent een kanjer Salina en ik ben je heel dankbaar, je denkt mee, je voelt mee, geeft richting aan en zegt soms dingen waar ik niet om gevraagd heb maar die achteraf heel erg waardevol zijn, dat is echt geweldig. Dank je wel lieve Salina.




Ervaring van l met helderziende Salina   Ervaring van l met helderziende Salina   Ervaring van l geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Zojuist een fijn consult gehad. Vrolijke dame, wist veel te vertellen. Wordt vervolgd.




Ervaring van F met helderziende Maja   Ervaring van F met helderziende Maja   Ervaring van F geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Ik heb meneer Sid al meerdere malen gesproken en heeft altijd gelijk gehad. Ik bel 200x met de zelfde vraag en meneer blijft altijd even vriendelijk.

Meneer Sid heel erg bedankt voor uw geduld en vriendelijkheid.




Ervaring van M met helderziende Sid   Ervaring van M met helderziende Sid   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Wat is ze lief en wat kan ze goed invoelen.
Dankjewel lieve Karine. Ik ben blij wat je voorspeld hebt. Heb er vertrouwen in dat het ook uitkomt
Dankjewel voor je mooie reading.
Liefs.




Ervaring van M met helderziende Karine   Ervaring van M met helderziende Karine   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne.
Bedankt dat je me er tussen genomen hebt .
Man, man wat ben je toch goed, en inderdaad niet wat ik wou horen ???????????????????.




Ervaring van ???????? met helderziende Sanne   Ervaring van ???????? met helderziende Sanne   Ervaring van ???????? geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Dank je voor deze middag.




Ervaring van Cor met helderziende Yuorah   Ervaring van Cor met helderziende Yuorah   Ervaring van Cor geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Verbinding werd plots verbroken maar dankje voor de immense steun en de begrijpende babbel en de hele mooie laatste zinnen en voorspelling. laat maar komen xx.




Ervaring van Inge met helderziende Olga   Ervaring van Inge met helderziende Olga   Ervaring van Inge geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Johan is een oprecht en zuiver medium, echt een goede kaartlegger. Hij beschrijft zaken tot in de details. Hij doorziet alles snel, Johan is het bellen zeker meer dan waard. Top. Dank en veel liefs Johan.




Ervaring van Anoniem met helderziende Johan   Ervaring van Anoniem met helderziende Johan   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Dankjewel Carola,
Steeds sta ik er van te kijken hoe jij het allemaal weet.
Tot snel weer.
Liefs.




Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johannes
  Ervaring met helderziende Johannes
  Hartelijk dank Johannes voor uw healing en de blokkades die u weer heeft weten op te heffen, ik laat snel weten, Wat voor een effect het heeft gehad, tot horens weer en een fijn weekend.

Zeer dankbare vrouw.




Ervaring van Dankbare vrouw met helderziende Johannes   Ervaring van Dankbare vrouw met helderziende Johannes   Ervaring van Dankbare vrouw geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Yellow, eergisteren heb ik je gebeld.
bijzonder gesprek. was zeer onder de indruk.




Ervaring van A met helderziende Yellow   Ervaring van A met helderziende Yellow   Ervaring van A geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  He he,

Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt.
Hou je op de hoogte

Liefs,
M.




Ervaring van M met helderziende Daisy   Ervaring van M met helderziende Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Het is (hopelijk) gelukt.
Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt. Hou je op de hoogte. Liefs, M.




Ervaring van M met helderziende Daisy   Ervaring van M met helderziende Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Hartelijk dank om op een korte tijdspanne met heel uw hart een antwoord/inzicht te geven. Fijn.




Ervaring van Marijke met helderziende Lilith   Ervaring van Marijke met helderziende Lilith   Ervaring van Marijke geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Hoi Olga, ja het is die dame van vanmorgen waar je van zei dat die man zo verbaast keek. Wat ben je goed zeg voelt alles zeer goed aan.




Ervaring van R met helderziende Olga   Ervaring van R met helderziende Olga   Ervaring van R geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Net een heel goed gesprek gehad met Vitta, ivm met mijn zelfstandigheid.
Nu zie ik duidelijk welke richting ik uit zal gaan.
Thanks Vitta en tot snel.




Ervaring van Ron met helderziende Vitta   Ervaring van Ron met helderziende Vitta   Ervaring van Ron geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ik heb verschillende readings van verschillende mediums gehad, maar mijn reading van Desteny overtrof al mijn verwachtingen. Wat bent u toch een bijzondere vrouw, zonder dat ik u ken voelde ik een soort van warmte of liefde.
Ik vroeg u naar een man. U wist mij zonder dat u veel informatie had, een hoop over hem te vertellen. U zei dat ik vertrouwen moest hebben in mijzelf en dat hij wel terug zou komen.
Alsof dit al niet bijzonder op zich was, zei u dat contact had met oudere vrouw. U wist een omschrijving te geven waardoor ik wist dat dat mijn overleden oma was. Zo bijzonder. Via u heb ik contact met haar kunnen krijgen en daarvoor ben u en uw gave erg dankbaar. Ik ben er dan ook van overtuigd dat uw voorspellingen uit zullen komen.
Het lijkt mij dan ook bijna overbodig om te zeggen
dat u een aanrader en zeker een aanwinst bent op de lijn.

Veel liefde,
De rode roos.




Ervaring van  met helderziende Desteny   Ervaring van  met helderziende Desteny   Ervaring van geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jennifer
  Ervaring met helderziende Jennifer
  Dank Jennifer voor je bemoediging en verduidelijking. In 1 gesprek heb je de juiste visie gemaakt voor een betere toekomst. Ik neem je raad ter harte.




Ervaring van anoniem met helderziende Jennifer   Ervaring van anoniem met helderziende Jennifer   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Beste Nina, bedankt voor je antwoorden op sommige vlakken heb je gelijk de rest zie ik wel. Fijne werkweek.




Ervaring van Rita met helderziende Nina   Ervaring van Rita met helderziende Nina   Ervaring van Rita geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-denhaag.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden